Şanlıurfa Havalimanında araç kiralama

Şanlıurfa Havalimanında araç kiralama

Şanlıurfa Havalimanında araç kiralama

Şanlıurfa havalimanında araç kiralama firması olarak sizlere kaliteli hizmet sunarak uygun fiyat politikasıyla karşınızda bulunuyoruz. Wincar  Şanlıurfa havalimanında araç kiralama online olarak yapabileceğiniz birbirinden yeni arçalarımızla hizmet vermekteyiz. Wincar ailesi olarak Şanlıurfa havalimanında araç kiralama denilince ilk akla gelen öncü köklü firmaların başında gelmektedir.  bizler sizin için en kaliteli hizmeti veriyoruz.   Şanlıurfa havalimanında araç kiralama olarak 2018 - 2019 model araçlarımızla sizlere en iyi hizmeti sumaktan mutluluk duyuyoruz.

Şanlıurfa havalimanında araç kiralama

Şanlıurfa havaliamınında araç kiralama işlemi sizler için en doğru ve kolay olanıdır.  Şanlıurfa havalimanında araç kiralamak için onlarca firmayla karşılaşabilir onlarca prosedürlere maruz kalabilirsiniz  wincar olarak sizlere en iyi çözümleri sunmaktayız bizler işimizi layığı ile yapıp sürekli çalışan dinamik profesyonel bir ekibiz.

Şanlıurfa havalimanında araç kiralama Araçlar

Şanlıurfa havalimanında araçlarımızdan bazılarının  gücel fiyat listesi aşağıdaki gibidir.

Nisan Mikra 99 TL/GÜN

Fiat Egea 1.4 129 TL/GÜN
Pejo 301 Dizel Manuel  129 TL/GÜN

Renault Sembol 1.5 Dizel Manuel  129 TL/GÜN

Ctroen C - Elyse 1.6 Dizel Manuel  139 TL/GÜN 


Daha fazla araçlarımız için TIKLAYINIZ 

Şanlıurfa araç kiralama firması olarak wincar sizlere kolaylıklar ve ayrıcalıklar sunar bizler sektörde 20. yılımızı kutlamanın verdiği onurla sizlere çeşiftli kampanyalar sunuyoruz.  Wincar ailesi olarak şanlıurfanın en büyük rent a car firması ünvanınıda elinde bulundurmaktadır.

Şanlıurfa havalimanında araç kiralama İletişim

Adresimiz : Şair Şevket Mahallesi 119. Sok 19/9 Aksoy Apt No3 Kat 2 Şanlıurfa-Haliliye






Renault Clio 4
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon