Hamidiye Rent A Car

Hamidiye Rent A Car

Hamidiye Rent A Car  Firması

Şanlıurfa güzel Türkiye’mizin en kalabalık 9. İlidir. Güneydoğu Anadolu bölgesinde yer alan Şanlıurfa; Gaziantep, Adıyaman ve Diyarbakır illerine de komşudur. Eski ismi Urfa olan Şanlıurfa, günümüzdeki isminin başındaki “Şanlı” kelimesini kurtuluş savaşı zamanlarında Urfa’nın geri alınması ile almıştır.
Şanlıurfa, turizm bakımından Türkiye’ye oldukça katkı sağlamaktadır. Günümüzde binlerce turist Şanlıurfa’ya gelerek Şanlıurfa’nın turistik yerlerini gezmekte ve tanımaktadır. Şanlıurfa Balıklıgöl, Eski Şehir, Göbeklitepe, Harran, Selahaddin Eyyubi Camii, Ulu Cami ve daha birçok turistik merkeze ev sahipliği yapmaktadır ve yapmaya devam etmektedir.
Şanlıurfa’ya tatil yapmak ve gezmek amaçla geldiyseniz arabaya ihtiyacınız olabilir. Bunun sebebi ise daha kolay ve hızlı bir şekilde gezinizi veya tatilinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer arabanız yok ise taksi gibi bir ulaşım aracına büyük meblağlar ödeyebilirsiniz. Ya da bunun yanında Hamidiye Rent A Car  Firması tercih ederek ulaşım çözümünüzü az bir maliyetle ve güvenli bir şekilde halletmiş olursunuz.

Hamidiye Rent A Car 

Şanlıurfa günümüzde tarihi şehirler olarak adlandırılan il sınıfına öncülük etmektedir. Bundan da anlayabileceğimiz gibi Şanlıurfa tarihi eserlere ve kalıntılar vb. gibi daha birçok turistik yere ev sahipliği yapmaktadır.
Şanlıurfa’da kiralayacağınız bir araç ile yukarıda bahsettiğimiz onca turistik yeri rahatlıkla ziyaret edebilir ve Şanlıurfa tatilinizi daha zevkli bir hale getirebilirsiniz.
Şanlıurfa’da birçok Rent A Car firması var. Bu firmalar arasında sizlere en uygun olanını tercih etmelisiniz. Bundan dolayı tatilinize çıkmadan önce ufak bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Size uygun olan Hamidiye Rent A Car  Firması, tatilinizi daha da zevkli ve güvenli hale getirecek.

Şanlıurfa Araç Kiralama

Araç kiralama firmalarında genel olarak 3 sınıf araç bulunmaktadır. Bu sınıflar Ekonomik, Orta ve Üst sınıflarıdır. Zaten adlarından da anlaşılacağı gibi ekonomik sınıf daha çok düşük bütçeye hitap eden müşteriler için uygundur. Orta seviye ise ekonomik sınıfın biraz daha üstüdür ve orta seviye araba modelleri içermektedir. Üst seviye ise en pahalı ve lüks araç modelleri içeren bir sınıftır. 
Ayrıca yakıt çeşitlerine göre ; Dizel , Benzinli araçlar olduğu gibi manuel, otomatik araçlar da kiralık araç firmalarında mevcuttur.
Size uygun olan Hamidiye Rent A Car  Firması nı belirledikten sonra firmanın bünyesinde bulunan araçları da incelemeniz gerekmektedir. Fiyatı ve özellikleri size uygun olan modeli de belirledikten sonra aracınız için ekstra özellikler de katabilirsiniz.( Navigasyon, Bebek Koltuğu vb. gibi ) Bir de bunun yanında kiralayacağınız aracın kaskolu olduğuna dikkat edin. Kaskolu araçlar herhangi bir kaza sonrası cebinizi korumaktadır.
Araç kiralama için herhangi bir gün sınırı olmamakla birlikte genellikle 3 gün kiralanmaktadır. Ayrıca 3 günden sonra kiralama yapmanız durumunda günlük araç bedeli daha uygun olmaktadır.  



WEB’DEN ARAÇ KİRALAMA


www.wincar.com.tr web sitesi sayesinde Online bir şekilde dilediğiniz araca rezervasyon yapabilirsiniz. Bununla birlikte aracı alacağınız gün ve saati belirterek hangi araçlar o gün ve o saatler arası müsait olduğunu, bu müsait olan araçların aylık, günlük olarak fiyatları ve bagaj, kapı, kapasite, vites, klima, benzin gibi aracın özelliklerini ve kiralanması için gereken kriterleri görebilirsiniz. Rezervasyon etmek istediğiniz aracı seçtikten sonra ekstra ve sigorta seçimi bölümüne gelirsiniz. Bu bölümde aracınız için ekstra bir özellik seçerek onu ücretli bir şekilde tarifenize ekleyebilirsiniz. Navigasyon, bebek koltuğu, ek sürücü, genç sürücü paketi ve özel şoför gibi özellikleri günlük fiyatları ile kullanabilirsiniz. Bunların yanında birde sigorta seçeneği mevcuttur. SCDW sigorta seçeneği ile kiralayacağınız aracı full kaskolu hale getirebilir ve daha güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu bahsettiğimiz ekstra özellikler ve sigortayı da haletlikten sonra açılan sayfada sizden kişisel bilgileriniz istenecek. Kurum tipi, ad, soyad, e-posta, telefon numaranız, uyruk ve kimlik numaranız (eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil iseniz pasaport numarası), bizlere iletmek istediğiniz herhangi bir not, kiralama sözleşmesinin kabul edip ödeme seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.




TELEFONDAN ARAÇ KİRALAMA


Şanlıurfa gibi Türkiye’nin en önemli antik şehrinde tatile gitmeyi planlıyorsanız ve tatilinizde araç kiralayarak gezmeyi planlıyorsanız tatilinizin sıkıntılı bir hal almasını önlemek için mutlaka tatil öncesi Şanlıurfa’da bulunan Araç Kiralama firmalarınızı araştırmanız gerekmektedir. Araştırmanız sonucu en kaliteli ve en güvenilir firma olarak bizleri yani Wincar Araç Kiralamayı göreceksiniz. Uzun yıllardır Şanlıurfa’da binlerce müşteriye en son kalitede hizmet verdik ve halen son hız vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Geniş araç marka, model seçeneklerimiz ile ve her bütçeye uygun fiyatlandırma politikamız ile tüm müşteri kitlelerine hitap etmekteyiz. Bizlere ilgili telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Bizlere sadece bir telefon ile ulaşarak size gerekli olan araç tipini belirtebilirsiniz.(Yakıt çeşidi, vites çeşidi ve araç sınıfı.) Bizler de sizlere bu koşullara uygun boşta olan araçlarımızı belirterek sizlere fiyat çıkarırız ve sizler de uygun olan aracı seçebilirsiniz. Aracı teslim alacağınız ve teslim edeceğiniz tarihi ve yeri belirleyerek rezervasyon işlemini tamamlamış olursunuz. Eğer aracı bıraktığınız yer başta belirlediğiniz yerden farklı bir yer ise “Drop” ücreti ödemek durumda kalabilirsiniz. Ödeme olarak ise sizlere sunacağımız banka bilgileri doğrultusunda ya da Online bir şekilde web sitemizden ödeme yapabilirsiniz veya aracı teslim alırken ofisimizde nakit, kredi kartı, havale veya EFT seçenekleri ile ödeme yapabilirsiniz. Aracı alırken, firmamız kredi kartınızdan boş slip veya belli miktarı bloke ederek ücret çeker. Bunun sebebi ise araçların kaskolu olmasına rağmen oluşabilecek kullanıcı hatalarını (alkollü araç kullanmak, yanlış yere park, kırmızı ışıkta geçiş vb. gibi ) sigorta karşılamadığı için ön tedbir olarak almaktadır. Herhangi bir ceza unsuru olmamasına karşın slip işleminiz iptal edilmektedir.



ONLİNE ARAÇ KİRALAMA


Wincar resmi web sitesi üzerinden hızlı bir şekilde Online araç rezervasyonu yapabilirsiniz. Aracı alacağınız tarihi gün ve saat olarak belirterek hangi araçlar sizin seçmiş olduğunuz tarihte müsait olduğunu ve bu müsait olan araçların aylık, günlük olarak fiyatları ve bagaj, kapı, kapasite, vites, klima, benzin gibi aracın özelliklerini ve kiralanması için gereken kriterleri görebilirsiniz. Rezervasyon etmek istediğiniz aracı seçtikten sonra ekstra ve sigorta seçimi bölümüne gelirsiniz. Ekstralar bölümünde aracınız için ekstra bir özellik seçerek onu ücretli bir şekilde tarifenize ekleyebilirsiniz. Bu ekstralar Navigasyon, bebek koltuğu, ek sürücü, genç sürücü paketi ve özel şoför gibi özelliklerdir ve bu ekstraları günlük fiyatları ile kullanabilirsiniz. Bunların yanında birde sigorta seçeneği mevcuttur. SCDW sigorta seçeneği ile kiralayacağınız aracı full kaskolu hale getirebilir ve daha güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bu bahsettiğimiz ekstra özellikler ve sigortayı da haletlikten sonra açılan sayfada sizden kişisel bilgileriniz istenecek. Kurum tipi, ad, soyad, eposta, telefon numaranız, uyruk ve kimlik numaranız ( Eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil iseniz pasaport  ), bizlere iletmek istediğiniz herhangi bir not, kiralama sözleşmesinin kabul edip ödeme seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.


İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon